Huisconcerten


Zie rubriek “Nieuws voor aankondiging recentste concerten


Casa Nardo organiseert regelmatig huisconcerten in eigen woonkamer of, wanneer het zonnetje schijnt, in eigen tuin onder de kersenboom.

Hiervoor nodigen Katia en Carlo steeds jazzmuzikanten uit van nationaal en internationaal topniveau. Namen die de woonkamer of tuin al muzikaal verwarmd hebben zijn onder andere Bert Joris, Bram Weijters en Chad Mccullough, Kristen Cornwell, Lieven Cambré, Peter Hermesdorf, Christof Devisscher, Giovanni di Carlo en niet te missen onze vaste waarde op gitaar Tim Finoulst. 

Namen die zeker nog op de planning staan zijn onder andere Frank Vaganée en Frank Deruytter.

Er wordt nooit een vast bedrag als inkom gevraagd zodanig dat iedereen met elk budget zich welkom kan voelen. Een eerlijke vrije gift wordt echter wel gevraagd waarmee Sabam en de muzikanten betaald worden.

Tijdens deze huisconcerten is er steeds een zeer gezellige sfeer waarbij ook drankjes en hapjes te benuttigen zijn. Zeker de moeite om eens bij te wonen!

Indien je op de mailinglist wil staan om de aankondigingen van de huisconcerten te ontvangen kan je een mailtje sturen naar casanardomusic@gmail.com.© casa nardo music