Muzieklessen


De lessen die bij Casa Nardo aangeboden worden zijn piano, trompet, zang en notenleer. 

Er kan gekozen worden om enkel een instrument te kiezen of er kan gekozen worden om een instrumentles te combineren met notenleer. 

Notenleer volgen is bij Casa Nardo niet verplicht, maar is wel aan te raden voor leerlingen die eerder nog nooit notenleer hebben gevolgd, leerlingen die graag wat sterker worden in het lezen van het muziekschrift, en zeker voor leerlingen die de ambitie hebben om later eventueel professioneel of semi-professioneel muzikant te worden. 

Wie er voor kiest om geen notenleer te volgen dient er rekening mee te houden dat notenleer in zekere mate wel geïntegreerd wordt in de instrumentlessen.

Piano, zang en notenleer worden gegeven door Katia Malecki, en de trompetlessen worden gegeven door Carlo Nardozza. Meer info over Katia en Carlo vind je verder op deze website.

We trachten het beste uit elke leerling te halen, maar dit steeds rekening houdende met het tempo en de interesses van de leerling. De lessen vinden plaats in een huiselijke sfeer en zijn privé. 


Iedereen en altijd welkom!

Bij Casa Nardo Music is iedereen welkom! 

De lessen kunnen starten voor kinderen vanaf het eerste leerjaar, maar ook volwassenen van alle leeftijden zijn welkom. 

De lessen kunnen ook op elk moment gestart worden. Je hoeft dus niet te wachten tot september om in te stappen, je kan werkelijk op elk moment van het jaar instappen, zelfs tijdens de vakantieperiodes (tenzij we zelf net even op reis zijn uiteraard!).

© casa nardo music